Lehetőség Nivona automata kávéfőzők kipróbálására

Published In: Receptek

A NIVONA készülékek a hagyományos kávégépek új generációja. A cég kereskedelmi politikája lényegesen eltér a konkurens márkáktól. A NIVONA kizárólag szakkereskedelmi partnereken keresztül értékesíti készülékeit, ezért nem találhatók meg a NIVONA készülékek nagy áruházláncokban.

Társaságunk felajánlja, hogy igénye esetén – ellenszolgáltatás nélkül – az általunk forgalmazott Nivona márkájú, …,   bruttó fogyasztói árú elektromos kávéfőző gépet kipróbálás, megismerés céljából, egy heti időtartamra a lakcímkártyáján/cégkivonatában szereplő lakcímére/székhelyére kiszállítjuk Önnek.

 

Az akciónk igénybe vételi szándékát a honlapunkon (www.electrobb.hu), vagy az ott megjelölt kapcsolattartónak telefonon, vagy a honlapon megjelölt címünkre e-mail küldésével jelezheti.
A készüléket a honlapunkról letölthető „Megállapodás” és a szállítólevél aláírása mellett adjuk át lakásán, vagy székhelyén.

 

Amennyiben a készülék megnyeri tetszését, s ilyen készüléket kíván vásárolni, úgy ezt a „Megállapodásban” leírt módok bármelyikén jelezheti felénk. Ez esetben a kipróbálás, használat céljából átadott készülékkel azonos típusú, új, originál csomagolású készüléket vásárolhat meg Társaságunktól.

A kipróbálásra átadott készüléket az egy hét lejáratának napján, illetve ha ez hétvégére, vagy munkaszüneti napra esik, úgy a legközelebbi munkanapon, munkatársunk lakásáról/székhelyéről – a szállítólevél aláírása mellett, előre egyeztetett időpontban – elszállítja.
Ha Önnek vásárlási szándéka áll fenn, az új, originál csomagolású készüléket magyar nyelvű leírással, tájékoztatóval és jótállási jeggyel – a próba-készülék visszaszállításával egyidejűleg – a lakásán/székhelyén, a vételár „Megállapodásban” szereplő módok bármelyikén való kifizetése mellett – átadjuk Önnek.

Az oda és visszaszállítást ellenérték felszámítása nélkül végezzük.

 

Electro BB Kereskedelmi Kft. – A Nivona kávéfőzők hivatalos magyarországi forgalmazója

 

A Megállapodást itt töltheti le.

 

Tags:

Használati tippek, receptek

Tovább olvasom

Gyümölcsfagylalt mascarpone sajttal

Ajánljuk figyelmébe az Ariete 634 Party Time Softy Ice Cream fagylaltgép használatát!

Tovább olvasom

Receptek Ariete Party Time fánk sütőhöz

Próbálja ki receptjeinket az Ariete 189 Party Time fánksütővel!

...