Rendelés menete

1. Regisztráció/Bejelentkezés

Első vásárlás alkalmával termékeink megrendeléséhez előbb regisztrálnia kell magát. Töltse ki személyes adatait! Az e-mail cím és a telefonszám megadása azért fontos, hogy fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

Amennyiben Ön visszatérő vásárlónk, kérem, jelentkezzen be a regisztrációkor megadott e-mail címével és jelszavával

2.Vásárlás

Miután a terméket belehelyezte a kosárba, kövesse a folyamatos utasításokat.

Amennyiben valamelyik PostaPontra kéri a szállítást, kérem kezdje el begépelni a kijelölt helyre a település nevét, majd az ott megjelenő listából válassza ki az Ön számára megfelelőt. A lehetséges átvételi pontokat megnézheti a térkép segítségével is, de bővebben a Fizetési és szállítási feltételek menüpont alatt is tájékozódhat.

Fizetési mód és szállítási adatok megadása után rendelése rögzítésre kerül.

3. Visszaigazolás

Megrendeléséről azonnal kap egy, a rendszer által automatikusan generált és kipostázott levelet melyben a megrendelés tételesen fel lesz tüntetve. Az automatikus visszaigazoló levél nem jelenti azt, hogy megrendelt termék raktáron van. Ön a következő e-mailt akkor kapja tőlünk, amikor a rendelt termék irodánkba érkezett és a rendelése ezzel teljesíthetővé vált. (Rendelése innentől személyesen azonnal átvehető, illetve átkerült a csomagszállítást végző partnerhez.)

A web áruházban feltüntetett árak minden esetben bruttó árak, 27% ÁFÁ-t tartalmaznak.

A termék elérhetősége csak tájékoztató jellegű! Kérjük telefonon érdeklődjön a termék valós elérhetőségéről vagy várja meg a rendelés utáni visszaigazolást!

Használati tippek, receptek

Tovább olvasom

Gyümölcsfagylalt mascarpone sajttal

Ajánljuk figyelmébe az Ariete 634 Party Time Softy Ice Cream fagylaltgép használatát!

Tovább olvasom

Receptek Ariete Party Time fánk sütőhöz

Próbálja ki receptjeinket az Ariete 189 Party Time fánksütővel!

...
  • GDPR eszközök