Robotporszívó - a takarítás legkényelmesebb módja

A portalanítás automatizálása már több mint 150 éve foglalkoztatja az embereket. Ekkor készült el a porszívó ősének tekinthető mechanikus seprű. Azóta sokat fejlődött a technika, de a porszívózás sokak számára még ma is kényelmetlen nyűg. A porszívó hangos, használata pedig időigényes. Az ezredforduló után azonban megtaláltak a megoldást a robotporszívó képében.

 

Urgás le, a termékekhez: Robotporszívók >

 

Robotporszívó segítségével megszabadulhat ettől a kényelmetlen feladattól, ráadásul rengeteg időt is megtakaríthat. Az automata készülékek akár az Ön távollétében is működhetnek, így tiszta lakás fogadja majd, mire hazaér. A porzsák kapacitásától függően a robotporszívó akár az egész házban feltakaríthat.  

 

Automata porszívóA porszívó önállóan dolgozikA robotporszívó takarít ön helyett

 

Hogyan működik a robotporszívó?


Az önműködő gépek több órán keresztül is működhetnek egyetlen töltéssel. Beépített akadályérzékelőjével a robotporszívó elkerüli az ütközéseket, így nem tesz kárt a berendezésben vagy önmagában. A lépcső sem zavarja össze a berendezést, amely érzékeli a leesés veszélyét és elkerüli a kockázatos területet. A porszívó egyaránt használható szőnyegen és padlón. A legtöbb típus esetében több program közül választható ki az ideális.
Egyes darabok manuálisan indíthatók, azonban vannak időzítethető modellek is. Ezek az előre megadott időpontban portalanítják a padlót. Az intelligensebb robotporszívók automatikusan visszatérnek a töltőtelephez, ha merülni kezd az akkumulátoruk. Önnek tényleg csak arra lesz gondja, hogy kiürítse a portartályukat.

Mutat: Lista Rács
Rendezés:
Mutat:

Ariete 2711 Briciola robot porszívó

Az Ariete 2711 Briciola robot porszívó egy programozható robot porszívó, amely automatikusan, a...
1 vélemény alapján.
69.990 Ft

Ariete 2712 Evolution 2.0 robot porszívó

Robot porszívó, ami padló és szőnyeg tisztítására egyaránt alkalmas. Érzékelőjének köszönhetően, ...
1 vélemény alapján.
84.990 Ft

Használati tippek, receptek

Tovább olvasom

Gyümölcsfagylalt mascarpone sajttal

Ajánljuk figyelmébe az Ariete 634 Party Time Softy Ice Cream fagylaltgép használatát!

Tovább olvasom

Receptek Ariete Party Time fánk sütőhöz

Próbálja ki receptjeinket az Ariete 189 Party Time fánksütővel!

...
  • GDPR eszközök