Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Grillezett kolbász fűszeres, pirított hagyma darabokkal és házi chili szósszal

Grillezett kolbász fűszeres, pirított hagyma darabokkal és házi chili szósszal
A recept elkészítéséhez az Ariete 762 Lagrigliata 2200 barbeque elektromos grill készüléket ajánljuk.

elektromos grillPróbálja ki receptjeinket az általunk forgalmazott elektromos grill készülékek valamelyikével!

Hozzávalók

  • 500-600 g grillkolbász
  • 2- 3 fej vöröshagyma
  • 50-60 g trappista sajt
  • 2-3 evőkanál olíva olaj
  • egy csipet só és bors
  • friss majoránna


A szószhoz

Kevés olaj, ketchup, chili, só, bors, mustármag, fokhagyma. Ezeket ízlés szerint adagolva, összekeverve, már kész is van a szósz! Azért érdemes a hűtőben pihentetni 1 órát a tálalás előtt.


Elkészítés

Célszerű a kolbászokkal kezdeni. Vágjuk el óvatosan hosszában őket, ügyelve arra, hogy ne essenek szét, ugyanis a masszát majd ezekbe fogjuk tölteni.  
Folytatásképpen a hagymát szeleteljük fel, pirítsuk üvegesre kevés olajon. Ha úgy látjuk, hogy elkészült, keverjük össze a felsorolt fűszerekkel, majd egy tányérban pihentessük. Ha kihűlt a massza, töltsük bele a grillkolbászokba, majd szórjuk meg sajttal, a tetejét pedig zsemlemorzsával. Forgatva, körülbelül 30-35 perc alatt készítsük el az elektromos grill segítségével. Ügyeljünk arra, hogy közepes lángon süssük! Tálaláskor megbolondíthatjuk egy kis chili szósszal.  

Jó étvágyat!